I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 10, 2023

Polish_20230313_170945113

Så har åter en vecka gått. Den här veckan landade vi på 523:-, wuuup! Jag och Alyssa åt ute en gång och det var i lördags när vi var i Huddingehallen, en pommestallrik som vi delade på, som kostade oss 30:-. Sedan var det Mello i lördags som vi köpte lite gottis inför. Jag är väldigt nöjd faktiskt. Lite onödigt inköp på Lidl, men, men.

Det blev dock ingen fisk tillagad under veckan tyvärr, så det var en miss. Men en hel del vegetariskt däremot.

Hemlagad mat denna vecka:

  • Dumplings med sås (”snacks”).
  • Chicken nuggets, ris, sweet chilisås, sötpotatisröra, sallad.
  • Vegetarisk lasagne.
  • Korv stroganoff och spenatpasta.
  • Pyttipanna på rester med inlagda rödbetor, stekt ägg och färsk bladspenat.
  • Fläskytterfilé, ugnsbakade grönsaker och lök, potatisklyftor och sås.
  • Nudelwok med fläskytterfilé, wokgrönsaker och sås.
  • Stekt kyckling, stekta grönsaker och lök, färska spenatblad, majonnäs.
  • Vegetarisk tacogratäng med yoghurt och sallad.
  • Borschtgryta ute i naturen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *