I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Supergod lunch denna fredag

IMG20230310115118

Det här är en pyttipanna gjord på rester från fläskytterfilé och potatisklyftor. Stekte på morot tillsammans med det. Sen stekte jag ägg och hade mina egna inlagda rödbetor samt färska spenatblad till.

Vad äter du för gott denna fredag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *