I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Usch, nu gnäller jag

Jag är verkligen inte mig själv med den här medicinen. Jag är så down. Det påverkar mig i både jobb som privatliv. Nu har vi haft en bra helg med mello och allt, men jag har inte kunnat åka å bada pga blödningar. Vi åker å badar varje helg nämligen med Alyssa.

Jag har berättat om situationen till mina chefer och närmaste kollegor. Sen sitter man på stormöte och två kollegor från annan instans kommer fram å säger att jag ser så vemodig ut. Det är ju medicinen det beror på :/ Vad ska man säga?

Sen blir jag så jävla trött av den här medicinen. Därför jag inte orkar riktigt med storkok. Jag orkar inte handla helt heller. Fast jag har gjort det, men inte fullt ut liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *