I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 8, 2023

Polish_20230226_214025925

Inte gjort så mycket mat den här veckan, inte som jag brukar göra. Sen åt jag och Simo lunch ute, hehe. Ibland får man faktiskt göra det tycker jag. Sushi blev det. Totalt landade vi på 878:-. Med tanke på att vi åt ute, så är jag rätt nöjd med summan för veckan. Poängterar att det är enbart svenskt kött vi köper hem.

Mat hemma denna vecka:

  • Lasagne, grönsaker.
  • Kycklingben, ris, currysås, grönsaker.
  • Pasta ”carbonara”, grönsaker.
  • Äggröra med bacon.
  • Vegetarisk french hotdog med french dressing (Simo gjorde egen plus egen majo).
  • Fiskgratäng i sås med potatismos, grönsaker.
  • Vegetarisk ”köttfärssås” med pasta.
  • Revbensspjäll, klyftpotatis , coleslaw.
  • Nudlar med grönsaker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *