I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 7, 2023

Polish_20230219_225136389

Wuhuu, kom upp i 978:- totalt denna vecka. Lite missnöjd om jag ska vara ärlig. Har ju tömt frys och kyl. Skickade dock Simo till affären, så skyller på honom haha. Han åt dessutom dyra luncher ute under veckan.

Maten vi lagat här hemma:

  • Köttfärssås och spaghetti, sallad.
  • Kycklingben, vegetarisk pytt, currysås sallad.
  • Lasagne (recept), sallad.
  • Gräddig kryddstark vegetarisk soppa på morot, lök m.m.
  • Kycklingben, kokt ris, currysås, sallad.
  • Blåbärssylt (recept).
  • Spaghetti och köttbullar i italiensk tomatsås.
  • Kebabtallrik med pommes, sås, sallad.
  • Carbonara med pasta.
  • Kebabmacka.

2 thoughts on “Budgetkollen vecka 7, 2023

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *