I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vilken skön dag :)

Har precis badat med gubben. Kom hem lite senare efter jobbet nämligen, brukar inte bli så sent om onsdagar, men det var en sån dag. Därför fick det bli ett sent bad för vår del. Mysigt hur som.

Började dagen med att vakna upp som en solstråle. Jag var på sånt bra humör trots att jag inte sovit många timmar. Svar varför; fastnade på en serie såklart. Självförvållat med andra ord, haha.

Jag har ju varit lite ”download” pga medicinen nämligen. Nu har jag inte varit nedstämd, men inte riktigt med liksom utan ganska trött, fast ändå med liksom. Svårt att förklara. Det är ändå en hormonladdad medicin jag äter just nu pga knölen – och ska äta ett tag till.

Men bra dag faktiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *