I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 6, 2023

Som ni vet åt jag ute vid två tillfällen, då jag var på utbildning i början av veckan. Det gick på 235:- totalt plus att vi åt på Donken inför galapremiären av musikalen Djungelboken,  214:- (4 personer). Totalt landade vi på 1075:-, med utematen inräknad. Jag är faktiskt rätt nöjd ändå, med tanke på vad utematen ändå gick på, 449:-. Sedan räknar jag ju in hygien i det hela också, har köpt tvål och toalettpapper bland annat.

Alyssa och Simo bakade dessutom häromdagen, jag och Simo firade nämligen årsdagen av när vi träffades. Det tyckte jag var gulligt faktiskt.

Polish_20230213_141021079

Maten under årets vecka 6:

  • Kycklingben med kokt ris, sås och sallad.
  • Laxgratäng med potatismos och grönsaker.
  • Gulaschsoppa med turkisk yoghurt.
  • Fläskytterfilé, potatisgratäng och rödvinssås, grönsaker.
  • Fiskpinnar, vit sås, makaroner, wokgrönsaker.
  • Kycklingdelar, currysås, ris, sallad.
  • Gräddig vegetarisk pytt.
  • Carbonara med makaroner, grönsaker.
  • Chokladmuffins.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *