I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Hur gör ni vid era morgonrutiner?

Jag har så svårt att somna, så det kan bli väldigt långdragna nätter för min del. Dock har det varit bättre de senaste dygnen faktiskt, jag har somnat omkring klockan 22-23. Jag är glad om jag somnar som senast 01 på natten, så då kan ni ju tänka er glädjen denna vecka, wuhuu 🙂

Dock har Alyssa sovit hos oss numer oftare än vanligt. Jag har så svårt att sova med henne i sängen då hon är så bökig. Hon rör på sig så mycket, sparkas och slåss – i sömnen. Det stör min sömn enormt tyvärr. 🙁 Klart att hon får sova hos oss ju. Men jag vet inte hur jag ska göra, då jag sover så illa. Börja sova på soffan istället kanske? Jag orkar tyvärr inte bära över henne från vår säng nedför trappan till hennes rum.

Sen det här att vakna. När jag sover dåligt, behöver jag mer sömn. Men det går ju inte på vardagen… Sedan jobbar jag olika arbetstider såsom dag ena dagen, kväll andra… Så om jag skulle sova nu från 22 ex och gå upp tidigt och fixa med alla morgonmåsten – då kommer jag ju att vara trött redan på eftermiddagen – i alla fall som det har sett ut nu senaste veckan för min del. Hur ska jag orka jobba kväll då?

Sömn är så viktigt!

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Det är inte bara morgonrutiner, det är egentligen redan från kvällen och under natten liksom.

Hur gör ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *