I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Mycket sjukdom hemma hos oss

Det går bara runt och runt här, nu har inte jag direkt varit sjuk, men fasiken vad barnen har varit sjuka nu senaste tiden, även Simo. Det går bara runt hela tiden. :-( Visst, det är sådana tider i hela Sverige, men seriöst, det är så överdrivet. Till och med barnen gnäller över det.

Fick tips av en kollega om örtmedicin som jag ska prova, finns på apoteket. Återkommer här om jag tycker det fungerar :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *