I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 3, 2023

Polish_20230123_112801285

Den här veckan har jag handlat mat och hygien för 1465,19:-. Nöjd eller inte? Jag vet inte. Det är fortfarande inte värsta summan med tanke på att Simo köpte pizza till sig, jag sushi på jobbet och i fredags mat till hela familjen. Jag var så trött i fredags, så det kändes fasiken lika bra. Därför gillar jag det här med storkok.

Jag har dock bara valt att fota den maten som är tillagad av oss, därför syns inga bilder på köpematen. Under helgen hade vi dessutom besök över som vi bjöd på mat till. Riktigt mysigt.

Trots att vi åt köpemat för 498:-, så är jag faktiskt ändå rätt nöjd med veckans budgetkoll. Menar, ni ser ju all goda mat som vi ätit under veckan. Dessutom passade jag på att köpa matvaror inför ett kalas jag ska anordna i veckan som kommer.

– De färgade orden är direktlänkar till recept.

Maten jag tillagat är: 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *