I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Kollat av reklambladen

IMG_20230116_153604

Här är det jag kollat ut för denna vecka. Nu kommer jag inte att handla allt på listan, funderar på att fasa ut kyl, frys och skafferi nämligen… Fast å andra sidan kommer jag att behöva handla under helgen eller i nästa vecka. Zacharias fyller nämligen år i nästa vecka så ska bjuda in till fest då med mat som det ska bjudas på.

Matlådorna från Lidl denna vecka, är gånger 5 st med dubbla fack per låda. Det kommer jag däremot inte att räkna in i Budgetkollen. Jag räknar ”bara” in mat och hygien. Jag har letat efter såna matlådor länge nu, så perfekt att de finns den här veckan på Lidl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *