I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 2, 2023

Polish_20230116_150337808

Under vecka två handlade jag för 1276,08:-. Dels blev det lite utemat (pizza och simhallen), sedan handlade jag för närmare 800:- på Pulsen i tisdags när de hade 30 % rabatt på deras utförsäljning. Pulsen i Flemingsberg är nu en era som gått i graven.

All mat jag lagat finns inte med på bild, bland annat marinerade kycklingben med ris som gjordes under helgen samt gräddig pastasås på ryggbiff.

Annars det som syns på bild är egna nuggets, finsk korvsoppa, korvsås med pasta, pulled pork med tillbehör, rester från förra veckan på gryta och korv stroganoff. Har säkert missat någon mat då jag gör så mycket hela tiden, men ibland glömmer att fota.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *