I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nytt år :)

IMG_20221231_181133_775

Det blev inte så många bilder från nyårsafton tyvärr, men här är i alla fall en bild på mig och Alyssa. Hon ska jämt se så allvarlig ut, för det var ändå hon som ville ta en selfie.

Annars, nyår var bra. Vi åt god mat med bland annat entrecôte, kollade ute på fyrverkerierna vid midnatt, tittade på film, käkade annat gott som mezetallrik och räktallrik m.m. Det var bara vi i familjen, skönt faktiskt. Vi har varit ganska sjuka senaste tiden och är fortfarande. Simo har varit riktigt dålig faktiskt.

Tänkte uppta ”budgetkollen” igen, tänkte att det är i tid att göra det, så varje söndag kommer jag nu att uppdatera med hur mycket vi spenderar när det gäller mat och hygien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *