I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Värsta kapet i matväg!

IMG_20221203_144112_022

Förra fredagen skulle jag köpa hem blandfärs från Hemköp, 69,90:-/kg. Kliver in i affären och får syn på en skylt att det är ”lucka 2” och därmed kostade färsen 39,90:-/kg!!!! Jag köpte på mig 8 kg blandfärs. Dagen efter vacuumpackade jag 5 kg av det jag köpt.

Av de tre resterande kilona gjorde jag tacos, tacogratäng på rester, julköttbullar till frysen, lasagne, gulaschsoppa.

– Jag älskar verkligen att fynda mat!

IMG_20221205_184727_607

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *