I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hur står det till?!

Uh, det har varit fullt upp för min del senaste tiden. Det är mycket att göra på jobbet, tre barn i tre olika skolor, möten med habilitering och bup, matlagning och så vidare. Jag är faktiskt helt slut om jag ska vara ärlig.

Aja jag har förberett med årets julklappar. Är snart klar. Har köpt lite då och då sen augusti faktiskt, runt löning. Sen lagt beställningar via nätet. Det blir inte så många klappar i år, elen är för dyr. Men lite grann ska de få.

Hur har ni det under inflationen? Vi ligger på samma nivå när det gäller att handla mat. Det är för att jag småbunkrar lite här och där när det är bra priser, som jag alltid har gjort. Kör fortfarande bara på svenskt kött och mycket frukt och grönt. Jag har dock märkt skillnader på pris vad det gäller främst kaffe, mjölk, ost och ägg. Så där passar jag på när det är bra pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *