I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Sista veckan med HelloFresh

Polish_20221023_232537135

Nu har jag tagit en paus från HelloFresh för ett tag. Det har varit kul att prova på detta några veckor. Många nya smaker och tips känner jag. Vill ni ha en bra rabatt, hojta till med mejladress i en kommentar så fixar jag det.

Mild blomkålscurry med röda linser och söt aprikoschutney

– Fick ingen blomkål, men blev meddelad per mejl innan att det var fel i leveransen. Fick istället färska wokgrönsaker (broccoli, morot och vitkål).  Det funkade bra. Gillade denna maträtt skarpt. Turkisk yoghurt hade dock varit att föredra istället för lätt creme fraiche.

Grekisk kyckling med citronrostad potatis och tzatziki

– Kycklingen blev riktigt mör faktiskt. Helt okej maträtt. Blev dock besviken på tzatzikin, endast en liten vitlöksklyfta. Det gav inte den där touchen ni vet. Tomatsalladen till var jättegod. Det är definitivt en sallad jag kommer att göra igen.

Japansk nötfärsbowl med picklad rödlök och asiatisk majonnäs

– Supergott. Finns inget mer att tillägga.

2 thoughts on “Sista veckan med HelloFresh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *