I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

HelloFresh

Polish_20221017_213454029

Förra veckans HelloFresh matkasse. Vill du ha 651:- rabatt så kontakta mig med din mejladress så skickar jag kod.

Ugnsbakad torsk och krämig dillsås med marinerad fänkål och palsternacksmos.

– Väldigt gott, men fänkålen fanns inte med i beställningen så fick göra annat i salladsväg.

Sydostasiatiskt fläskkött med vitlökskokt ris och stekta grönsaker.

– Veckans favorit med otroligt goda smaker.

Marinerad ryggbiff burgare och pestodressing med klyftpotatis och karamelliserad lök.

– Nytänk, goda smaker. Kan absolut tänkas göras igen. Gott med ryggbiff. Den blev väldigt saftig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *