I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hello fresh än en gång

Polish_20221011_161527910Jag vill gärna uppdatera vad jag och Simo tycker om dessa maträtter, så därför har inte mina vanliga matbilder synts så mycket i bloggen. Skicka din mejl så fixar jag 651:- i rabatt till dig, ifall du vill prova!

Vietnamesisk vegofärsbowl med vitlökskokt ris och mangosalsa

– Alltså skoja inte, vilka smaker. Kan verkligen rekommendera er att prova! Vegetariska blev favoriten även denna vecka.

Gyllene fläskschnitszel med ugnsrostad potatis och äppelslaw

– Köttet var riktigt mört, men var fanns såsen?! De hade nog räknat med att äppelslaw:en skulle vara såsig, men det räckte tyvärr inte så jag tillsatte bearnaisesås själv. Annars var det ju gott. Men jag borde ha bankat ut köttet, det stod inte i receptet att man skulle göra det.

Fyllda paprikor med gratinerad blandfärs och pärlcoucous

– Gott, men något tillbehör saknades känner jag, även sås. Pärlcoucous var första gången jag provade och det gillade jag.

One thought on “Hello fresh än en gång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *