I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Ännu en vecka med Hello Fresh

Polish_20221003_220422704

Förra veckans mat från HelloFresh ? Hojta till i DM/PM med din mejladress om du önskar bra rabatt (obs, ej sponsrat inlägg). Glömde lägga in detta på bloggen, sorry, haft så mycket att göra med hus och hem, jobb och så vidare.

Krispig pankoblomkål med vitlöksris och wokade grönsaker.

– Denna blev veckans favorit! Som en vän till mig säger; bästa är faktiskt de vegetariska recepten, åtminstone hittills vad vi tycker.

Cajunpanerad sej med krispiga pommes och paprikasalsa.

– Också jättegod, gillade verkligen den pankomarinerade fisken!

Asiatiska blandfärstacos med stekt pak choi och stark srirachadressing.

– Helt okej, men fler grönsaker hade önskats. Dock var det dubbel sats av det som fanns, så det var ju bra. Fick exempelvis 2 st pak choi och 3 morötter. Använde bara en av varje. Men mer variation av grönsaker önskade vi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *