I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annat matlagning på senaste

Polish_20220920_235159861

Jag handlar ju hem även annan mat, så jag gör ju inte bara på matkassen från Hello Fresh faktiskt.

I söndags gjorde jag en stor sats med en rejält matig lasagne. Kunde faktiskt ha gjort två såna stora formar med tanke på mängden färs jag hade – men det fick bli mer kött åt folket den här vändan.

Det blev även en form med fiskgratäng på lax, potatismos samt grädde med smak av citron och örtkryddor.

Idag på förmiddagen var Joshua ledig från skolan, så han (med stöd av mig) gjorde en fräsig räkpasta med vitlök, färsk persilja från tomten, gräddig sås. Riktigt god blev den. Bara en portion dock.

IMG_20220914_111935_618

Picklad rödlök och sweet chilisås. Har även gjort andra inläggningar som jag glömt ta bild på tyvärr.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *