I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Matkasse omgång två från Hello Fresh

Polish_20220920_233705906

Yes, två av tre kassar numera fixade här hemma! Jag skriver precis som jag tycker om rätterna, om något saknades eller så.

Matkasse omgång två då.

1. Grekisk grillostsallad med oreganorostad potatis och vitlöksyoghurt.
– Helt okej, men mer kryddor tycker vi, särskilt i yoghurten (vilket vi tillsatte). Man kunde även gjort en ”snabbinläggning” på salladen åtminstone med rödlöken exempelvis, vilket skulle gett mer smak. Något saknades i denna rätt, man skulle kunna tillsatt nötter eller nåt över. Funkar mer som tillbehör annars tycker jag.

2. Fläskytterfilé i gräddsås med kokt potatis och frisk äppelsallad.
– Gott och enkelt 👍 Dock saknades kryddan ”vitlöksflört”, men det ordnade vi själva istället.

3. Pankopanerat fläskkött med vitlöksstekt broccoli/morot, ris och asiatisk majo.
– Den här rätten gillade jag bäst av alla tre. Goda smaker och mättande. Väldigt enkel att tillaga dessutom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *