I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bedömning på matkassen Hello Fresh

Polish_20220911_162541288__01

3 olika maträtter från Hello Fresh som vi testade på nu i veckan som jag tänkte bedöma helt ärligt här. Önskas rabattkod på 651:-? Skriv en kommentar här med din mejladress, så skickar jag in koden. Kom ihåg att kolla skräpposten.

* Vegetarisk: ostfritatta med koriander, sallad med jordnötter och asiatisk majonnäs.
– Bästa av samtliga tre. Smakerna gifte sig riktigt bra från sallad till, biffen osv.. Biffen bestod av grillost, morot, ägg, vetemjöl, vitlöksflört (ja den kryddan heter så), salt och peppar. Koriander och lime gjorde everything.

* Kyckling: lårfilé med ugnsbakade grönsaker, vildris och pepparsås.
– Helt okej, inget märkvärdigt så. Gillade att det var mycket grönt.

* Fläsk: kotletthamburgare med egna strips och tillbehör som äpplecoleslaw.
– Nja, sådär. Kul att testa, men på tok för lite tillbehör till burgaren. Var är all sallad, picklad rödlök osv? Absolut den sämsta av dessa tre maträtter.

📋 Överlag är jag faktiskt rätt nöjd ändå. Jag och Simo diskuterade alla rätter idag och vi båda var överens att vi hade önskat mer smak och tillbehör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *