I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Få rabatt från matkassen Hello Fresh

Hej alla fina! Häromdagen fick jag en kod av en bekant, för att prova på en matkasse från Hello Fresh. Så igår fick jag ett mejl därifrån att jag kan ge mina kompisar rabatt på matkassar. Vill du få 351:- rabatt på din matkasse från Hello fresh? Totalt kommer du med denna rabatt undan med 700:-. Det är för övrigt gratis leverans. Det gäller 6 måltider för 2 personer.

Prova om du vill, rabatt från Hello Fresh finns här. Funkar inte länken så testa denna kod: HS-K439FEQ1U

Jag provar på detta då jag känner mig lite idéfattig vad det gäller mat. Alltså att det blir samma maträtter hela tiden. Ska bara prova två kassar. Om jag sedan fortsätter är en annan femma däremot. Jag gillar ju att handla mat själv som ni vet. Men ibland provar jag på en kasse för att få lite nytänk.

Screenshot_2022-08-25-18-29-27-36_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6__01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *