I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bjöd kollegorna på smörgåstårta

IMG20220622123104

Denna smarriga smörgåstårta gjorde jag till jobbet i förra veckan som vi åt tillsammans som en sommaravslutning.

Innehåll:

  • Majonnäs
  • Creme fraichem
  • Turkisk yoghurt
  • Rödlök
  • Färsk gräslök
  • Gurka
  • Citronsaft
  • Färsk persilja
  • Salt
  • Vitpeppar

– denna fyllning gånger 2

– ena med tonfisk, andra med räkost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *