I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Smörgåstårta till festligheterna

Polish_20220610_201852027

I torsdags hade mina barn skolavslutning. Eftersom jag jobbade kväll så valde vi att fira på fredagen istället.

Jag valde att göra en tvådelad variant då barnen älskar räkor, men Simo är allergisk mot skaldjur. Jag tycker den blev ganska fin faktiskt. Brukar vara så osäker på dekorering, men nu blev jag nöjd. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *