I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Inge vidare väder tyvärr…

wpid-20140906_150055

Jag är hemma med Alyssa idag. Vi har varit sjuka under veckan, så då håller man sig hemma tycker jag. Om man orkar så kan man ju gå ut och få sig lite frisk luft. Det var tanken att göra idag, bara hänga i en park och inte umgås med någon, utan bara vara vi två.

Regnet öser ner och visst, det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder… Ja, men jag har faktiskt ingen lust att äta plättar med sylt i piskande regn.

Så, vad ska man ta å hitta på idag då? Kom gärna med förslag. Kanske kolla på film? Tror inte jag har popcorn hemma dock, det hade varit något. Att låtsas som att vi är på bio typ, haha. Mörklägga hela vardagsrummet liksom. Barn brukar gilla att leka bio, prova ni också :-) Har för mig att Dollarstore har sån där fin popcornskål.

Kom gärna med tips på vad vi kan hitta på idag. Inget alltför energikrävande bara. Menar, känner att jag blivit alldeles slut av att laga mat bara. Så där är det bra att det finns matlådor i kylen, redo att värmas på. Så slipper jag laga mat idag. Kanske blir ett gäng plättar, men ingen stor sats. Inte idag, för det orkar jag inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *