I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hemma-spa

Igår hade jag och Alyssa hemma-spa. Det var faktiskt väldigt mysigt. Vi tog fram fina produkter och gjorde även egen ansiktsmask på honung, äggula, olivolja, havregryn och socker.

Hojta till om ni önskar recept ❤️

Alyssa blev så glad över detta. Vi brukar bada faktiskt. Får göra om det här snart igen.

Vi hade även i badbomb och badskum. :-)
Polish_20220601_200539414

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *