I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Det är mycket som sker…

Jag har varit lite slö på att uppdatera härinne och det har sina orsaker. Det har hänt flera allvarliga saker inom min sida av släkten nämligen. Ingenting som egentligen har med mig och min man eller barn att göra, men som dessvärre indirekt ändå påverkar en.

Detta har lett till många tankar och överanalyserande, mardrömmar om nätterna som gör att jag har svårt att sova samt att jag grubblar när det är alldeles tyst här hemma i huset.

Jag sover inte bara sämre, utan äter sämre också. Jag är hungrig men har ingen sprit liksom. Jag lagar inte heller så mycket mat längre, fast i måndags kväll efter jobbet gjorde jag ändå tre olika maträtter, så det var ju bra. Men för att vara helt ärlig så har det varit Simo som stått mest i köket, jag lite grann, sen lite hämtmat också…fast inte i en så stor skala ändå tack och lov.

Jag är inte deprimerad, men är så trött på att det inte en längre period bara kan få vara bra. Helt ärligt så är jag ”glad” över att mina föräldrar inte är i livet längre på grund av allt som har hänt.  Det är liksom inte små händelser direkt och inte en eller två heller för den delen.

– Man blir alldeles matt i skallen faktiskt.

Annars är det bra ändå. Jag arbetar 100 % nu, vi är inte sjuka särskilt ofta heller (peppar, peppar, ta i trä), vi gör många utflykter och umgås med vänner och familj. Det går bra på jobbet och så vidare.

Det som jag saknar att jag inte fått gjort nu i år, än, är planteringen :-( såsom förra året och året dessförinnan. Fast jag kommer att hinna sätta potatis i alla fall samt örter och så. Varför jag inte kommit till skott med detta är helt på grund av foten faktiskt. Det var synd att jag inte hann fixa med paprikaplantor :-(

Nu ska jag publicera några fler inlägg från flera olika äventyr ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *