I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

2 thoughts on “Varit ute i parken med Alyssa

  1. Så himla fint namn ni gett er dotter! Hur kom ni på det? Jättesöt också. Tack för en trevlig blogg, har lagat flera av dina recept!

    1. Tack så mycket! Vad roligt att du gillar mina recept :) Dotterns namn kom jag på redan som 17 år gammal, innan jag ens hade träffat min man. Det var från serien ”Förhäxad” om du minns den? Hon Phoebe heter Alyssa Milano. Såg namnet i eftertexterna och bestämde mig för att min framtida dotter skulle få det namnet – och så blev det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *