I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Moules Mariniere till lunch + kostnad

IMG20220401130620__01

Idag blev det franska moules mariniere (vin- och gräddkokta musslor recept) till lunch tillsammans med krutonger. Jättegott!

Kostnad för kalaset? Jag gjorde rätten på 1 kg färska blåmusslor. Fyra portioner gick på 112:- totalt, så 28:-/portion. Det är riktigt bra faktiskt, med tanke på att det är musslor.

För den som undrar, hittade jag fina färska blåmusslor till bra pris på Pulsen i Flemingsberg, nämligen 1 kg för endast 39,90:-.

IMG20220108183548__02

Dock har jag inte räknat med krutongerna som jag gjorde i ugn på överblivna kanter efter en smörgåstårta jag ordnade med nu i januari. Det lär inte handla om många kronor dock, med tanke på att brödet jag gjorde på, kostade cirka 10:- per limpa om jag minns rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *