I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Bakade pizzor med barnen idag

IMG20220201161253

Idag var det bestämt att vi i familjen skulle göra egna pizzor tillsammans. Men så blev vi några fler då Joshuas vänner kom förbi för att basta och poppa musik tillsammans med honom! Alltid så trevligt. Självklart går ingen hungrig hemma hos mig, så det var bara att fixa mer!

Kan lova att vi hade nöjda, glada och mätta barn efter eftermiddagens pizzabakning där alla fick välja vilka tillbehör de ville ha på sin pizza, som ni ser på bilden ovan. ?

– Så roligt när barnen är involverade i matlagningen. ❤️

Polish_20220201_194621925

Jag är fortfarande så mätt och har ändå halva min bit kvar till lunch imorgon! 🙂 Jag valde förutom tomatsås och ost; jalapenos, ägg, köttfärssås, bea, serranoskinka, kalkonjulskinka, lök, paprika, extra mycket ost – med färska spenatblad som topping.

– Egen deg och tomatsås också såklart – tro inte annat! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *