I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bekräftade med Corona

IMG_20220122_171132_361

Alyssa blev jättedålig förra söndagen, helt från ingenstans. Sedan var det så svårt att få hem test överhuvudtaget – vi ville göra test som kollades via labbet. I torsdags morse lyckades jag och Simo få igenom en beställning, så på fredagen runt lunchtid kom taxin med testen till oss. Igår fick vi provresultaten som visade att både jag och Simo var positiva.

Helt ärligt så hoppades vi på ett positivt resultat, så är vi förhoppningsvis ”klara” för den här omgången.

Symptom vi haft är:

  • Huvudvärk
  • Halsont som fan – gick upp i öronen
  • Lätt feber
  • Hosta
  • Ledvärk
  • Slem som fan i halsen
  • Nästäppa
  • Nyst lite

– Jag tror det var allt. Vi har klarat oss ganska bra ändå, så ska inte klaga faktiskt.

Hur mår du? Haft Corona än?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *