I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bakade äppelkakor

IMG_20220121_201617_607

I fredags valde vi att baka lite kaka, totalt blev det tre formar med äppelkaka. Visst blev de fina? Det var jag, Simo och Alyssa som bakade. Ena formen tänkte vi ge till mina svärföräldrar, men det är nog tyvärr ingen bra idé nu när vi är bekräftade med Covid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *