I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Badrum och bastu typ färdigt

IMG20220117220914

Hej igen. Jag berättade ju för ett tag sedan om att vi åkte på vattenskada i badrummet, så pass omfattande att allt var tvunget att rivas. Detta hade skett innan vi flyttade in, så det gick på ”dolda fel-försäkringen” osv. Lång historia, men mycket jobb bakom med att prata med försäkringsbolag osv.

För ganska exakt ett år sedan, lämnades skadeanmälan om ärendet in, först i mitten av augusti så påbörjades själva arbetet som typ nu är färdigt. Vi har lite inredningsdetaljer vi vill ordna med, exempelvis som att köpa en ny spegel med LED-belysning istället för en lampa ovanför som innan, hållare till toalettpapper (köpt), olja in träet i bastun osv. Lite smådetaljer som sagt.

Det är samma toalett, handfat och badkar som innan. Vi ska byta ut badkaret någon gång här framöver. Jag ska tillbaka till bubelbadkar! Just nu är det ingen brådska med nytt handfat, men en ny spegel mot den vi hade – ja, tack! Därför sitter inte denna uppe nu.

Video finns på Emma-Lou Instagram.

IMG20220117222615 IMG20220117222559 IMG20220117222557 IMG20220117222545 IMG20220117222540

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *