I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Ärret efter operationen

Jag har inte visat så mycket bilder gällande foten, förutom de flesta när jag befann mig på sjukhuset. Hur som. Dessa bilder tog jag idag precis, för att visa hur det ser ut i nuläget.

IMG20220117143731

Min högra fot är fortfarande svullen. Och det blev lite mer svullet nu i fredags eftersom jag överbelastade foten. I lördags var vi iväg på utflykt. Fastän jag satt i rullstolen och Simo skjutsade mig, så guppade det en del och foten fick några smällar. Det var så pass att jag grät av smärta. Det var dessutom handikappanpassat område, men ja, det var varken plogat eller hade sandats, så det var väldigt isigt och guppigt tyvärr.

IMG20220117143758

Såhär ser ärret ut just nu. Jag kör en del fotbad med massagefunktion som jag hoppas ska funka för att mjuka upp foten. Jag är väldigt stel och svullen. Det är svårt att röra på foten överlag. Jag kan exempelvis inte vicka foten åt sidorna. Det finns en video på det på min Instagram om ni vill kolla. Läget är detsamma då som nu.

Emma-Lou Instagram

– Följ mig där om nu vill. Lägger upp en hel del bilder där faktiskt. Inläggen här på bloggen är längre, men där har jag fler pics som sagt. Har videos där också, vet ej hur man lägger in videos här nämligen. Jag kan i och för sig berätta här på bloggen så fort jag lagt upp någon video 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *