I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Var ute på restaurang

IMG_20211227_230320_450

Häromdagen var jag, Alyssa, Simo och två brorsdöttrar till mig på restaurang Aqui Tapas. Det är en av mina absoluta favoritställen. Jag kan absolut rekommendera detta ställe, helt underbar mat och så härlig personal. Så himla dyrt är det faktiskt inte heller.

Aqui Tapas ligger på Kammakargatan, en sidogata till Sveavägen lite högre upp om man går från Hötorget.

IMG_20211227_230320_505

Alyssa var så glad att få följa med. Vi var faktiskt här med barnen tidigare i år. Här äter hon churros till efterrätt. Jag smakade bara lite, är ju inte så mycket för sötsaker. Det satt bättre med en kaffe latte faktiskt.

Nä, men seriöst. Funderar på att vi ska dra ut med barnen på restaurang en kväll i månaden. Visst, det kostar att pynta för fem personer, men så är det ju också en upplevelse i sig.

Jag har fyra restauranger som jag gillar skarpt. Aqui Tapas som ni säkert förstår, Södra sällskapet, Tjoget och Restaurang Underbar.

Vad tycker du? Ska vi dra ut och käka en gång i månaden? Har du kanske tips på någon bra restaurang i Stockholm?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *