I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Så mycket la jag på julklapparna 2021

IMG20211203013508

Jag har lagt 5554:- om jag räknat rätt. Då är det samtliga julklappar, till 27 personer med andra ord. Dessa är min man, våra tre barn (julstrumporna också), 15 släktbarn och så från mig till de 5 närmaste kärringarna i släkten samt till mina 3 närmaste kollegor. Räknar även in alla våra julkalendrar som dessvärre gick på 918:-.

Ungefär 3000:- är vad jag har lagt på mina egna barn. Resten kan ni nog räkna ut själva, höhö.

Jag blev nog klar med allt och även inslagning för typ 3 veckor sen, jag vet att jag skrev något inlägg om det. Ni anar inte hur skönt det är faktiskt. Främst för att slippa stressen bland alla hypade stressade Svenssons som är ute i sista sekunden (ni skulle sett Huddinge centrum i lördags bara, tänk då den 23/12) – och sen för att jag inte hade så mycket pengar på grund av foten. Well, både november och december drogs det nämligen av för i november-lönen, vilket blev rätt märkbart. Och så kostnaderna för vattenskadan på det, riktigt underbart – eller inte!

– Nåväl, vi klarar oss i alla fall. Det behöver ingen oroa sig för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *