I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Presenter och julklappar till Alyssa

Screenshot_2021-11-25-11-36-07-17_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12__01

Alyssa mer eller mindre klar då 🥰 Både i presentväg som julklappar. 100-lapp och chokladkanin är det som saknas till julstrumpan.

Simo kommer säkert köpa något mer till henne, men annars tycker jag att detta räcker faktiskt. Alyssa har så mycket saker (ni skulle se hennes rum…).

Skönt att vara ute i god tid! Nu ska här slås in presenter och julklappar 😍

Läs gärna inlägget med vad mina barn kommer att få i julklapp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *