I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Sover nere i kök/vardagsrum

Jag kan inte gå i trappor just nu som ni vet. Tack och lov, finns allt jag behöver på nedre våningen, så här får jag hänga nu. Vi har ju en bäddsoffa här, men hade ingen bäddmadrass, men efter en annons ute på Facebook, gick det att ordna.

IMG20211120182759

Lite mysigt ändå (ignorera fondväggen, det ska bort en vacker dag).

IMG20211120181252

Köpte bäddmadrass begagnat av en gammal vän. Fick den för 300:- (nypris 1600:-)

IMG20211120181702

Alyssa hjälpte sin pappa att bädda soffan åt mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *