I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nachotallrik deluxe by Simo

IMG20211120211541 IMG20211120211548 IMG20211120211615

Gulle han är som ordnade detta till mig, när jag sa att jag var sugen på något gott. Han vet att jag inte är så mycket för sötsaker. Det satt såååå fint. Han har dessutom gjort rörorna från grunden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *