I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Beställt en hel del julklappar

Nu har jag inte alls många julklappar kvar att handla. Alla barn i släkten är färdiga, även vuxna. Dock är jag inte klar med mina egna barn helt. Här är lite av vad jag har köpt till Alyssa.

Screenshot_2021-11-20-14-52-59-78_74a5d79696e4c37b86497372743cc0cf__01

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *