I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Såhär ska det se ut!

IMG20211119130754__01

Idag blev det sallad till, med egen kall raita-sås gjord på yoghurt, citronsaft, salt, vitpeppar, spiskummin och honung.  Skriver fullständigt recept på dressingsåsen lite senare, jag kollar på film just nu.

Men visst ser det gott ut? Smakade precis som på en indisk restaurang!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *