I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tacksam

IMG20211118103030

Är väldigt tacksam för min familj. Barnen hjälper till här hemma och Simo arbetar hemifrån. Även Simos föräldrar ställer upp om det behövs, likväl som vänner har skrivit att de finns här om jag behöver något. Tack alla som hört av sig. Snart kommer rehabiliteringen hem till mig och vi ska gå igenom hur jag ska klara mig här hemma på bästa sätt. Tack alla ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *