I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Egen Chicken Tikka masala på kycklingfärs

IMG20211118211008__01__01

God middag hemma hos oss denna torsdag.

Simo och jag gjorde detta tillsammans! Jag sa hur han skulle göra och han stod vid spisen ❤️ Det jag saknade till var faktiskt sallad, men det blev gott ändå. Jag och Simo kommer äta detta till lunch imorgon, så då får det bli sallad till.

IMG20211118184159__01

Den närmaste framtiden är det Simo som kommer att stå framför spisen.

Som ni vet, kan jag inte laga mat just nu på grund av foten. Det går helt enkelt inte. Blir alldeles för hög belastning, det är så tråkigt för min del. Ni vet ju att jag älskar att laga mat.

– Jag provade faktiskt att sitta vid köksbordet idag för att bara blanda iordning en kryddblandning på egen tacokrydda (recept), men bara det blev too much, trots att jag hade foten högt på en pall med kuddar.

Saknade salladen idag dock, men imorgon så!

Jag skickade iväg Simo till affären med en lista på igår onsdag, bland annat fanns där färs för 25:- per förpackning á 450 gram som jag ville ha. När han var där så var det sista förbrukningsdag 19/11 och därför sålde de nog ut dessa för 20:-/st. Därför köpte Simo fyra paket. Sååå, han ställde sig och stekte på tacofärs med krydda, lök och vitlök så att vi har i helgen – och så instruerade jag honom i hur han skulle tillaga Chicken Tikka masala kryddblandning (recept) :-) men han gjorde det på kycklingfärs och då köttbullar i mitten av ugnen på 175 grader i 10 minuter för att sedan låta puttra i såsen efter.

Erkänn att det ser gott ut?! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *