I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Pelican Self Storage

Screenshot_20211019-162948__01__01

Här kommer ett bra tips av hyra av förråd, som ju kan vara behövligt vid behov av flytt till annan stad eller om man har behov av att ha saker från exempelvis ett dödsbo.

– Jag skulle ha behövt detta i samband med vår flytt till huset faktiskt. Vi må ha bott i en trea, men att vi hade så mycket prylar var inget jag faktiskt tänkte på alls! Vi hade massor med saker i källaren nämligen och sen en del hos släktingar Jag tänkte inte alls på det – och även om vi nu bor större, så får vi inte plats med alla prylar ändå. Ni ska bara veta hur mycket jag säljer av, för att just bli av med grejer. Säljer inte av sånt vi använder såklart. Men det vi inte tittade på inför husköpet, var just att vi inte kollade av hur vi skulle förvara allt.

Och sen när vi rensade ut landstället som vi sa upp till årsskiftet 2020/2021… Jag hade så mycket prylar från landet som nu tar upp garaget nämligen, håller på att rensa ut det nu med jämna mellanrum. Jag får liksom inte ens plats med bilen i garaget på grund av alla prylar från landet. Får tyvärr skylla lite på min man, eftersom jag inte var med de sista vändorna där, då jag behövde vara hemma med barnen. Sedan har jag väl lite mig själv att skylla också, då landet var landet baby, jag växte upp där om somrar och helger, så jag är väl lite nostalgisk där tyvärr…

Hos Pelican Self Storage kan man med fördel hyra förråd för magasinering av prylar, där man bland annat kan säkra förråd med övervakning. Dessutom får man tillgång till personlig service och på det även hyra släp.

Just nu har de 50 % rabatt på de första två månadshyrorna – det är en riktigt bra deal!

Fler fördelar hos Pelican Self Storage finns att läsa om här.

Inlägget är skrivet i samarbete med Pelican Self Storage.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *