I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nu kan jag ladda upp bilder!!!!

Äntligen! Jag har ju hur mycket som helst att berätta. Hur det går på jobbet, vad som har hänt under hösten. Var exempelvis ute med barnen i lördags på restaurang och igår grillade vi korv ute och kollade även in ugglekojan ute i Paradiset. Tog dock inte så mycket bilder då jag ej kunnat ladda upp bilder härinne trots ny mobiltelefon – fick köpa ny förra veckan då jag blev så hårt kapad, detta var alltså innan kraschen å sedan gick telefonen sönder. Nåväl, hade den närmare 3,5 år iaf.

IMG20211010152938IMG_20211010_145441_766IMG20211010160300

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *