I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Halloween Quiz för barn – mall att skriva ut

IMG20211011161320

Här har ni en Halloween-quiz. Den passar barn upp till årskurs fyra ungefär.

Mallen är gjord som en bild och kan alltså fås av mig privat via mejlen. Skriv en kommentar bara så skickar jag den till dig.

4 thoughts on “Halloween Quiz för barn – mall att skriva ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *