I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hej allihopa!

Jag kan fortfarande inte lägga upp bilder, jag vet inte varför tyvärr :( Jag har testat både med att logga in manuellt samt appen. Inget fungerar. Dock verkar andra bloggare kunna lägga upp bilder, om det inte är gamla bilder från blogg-galleriet som fortfarande går att lägga upp. Jag som har så mycket att berätta för er! :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *