I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Köpt billig blandfärs

Tyvärr går det inte att lägga upp bild här på bloggen, går inte att ladda upp, det är väl en bugg eller så.

Hur som. Igår när vi kom hem, passade jag på att handla kräftor på Pulsen då de var både goda och billiga. 59,90:- för 700 gram smakrika nyckelhålsmärkta kräftor, är riktigt bra pris.

Och sen! Jag sprang på svensk färsk blandfärs, 250 gram för endast 9:- per förpackning! Det är ju riktigt billigt! Räknar man på det, är det ju 36:-/kg.

– Jag köpte 6 st förpackningar.

Igår gjorde jag en risrätt med saffran och grönsaker. Tänkte idag göra moussaka, köttfärssoppa med potatis, asiatisk färspanna med vitlök och lime. Igår gjorde jag en maträtt med ris, grönsaker, tomatpuré och lök, saffran. Blev riktigt bra.

Tänkte att jag gör 6 olika rätter för att förnya lite.

Nu står faktiskt moussaka i ugnen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *