I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Grattis Joshua 12 år

IMG_20210802_132634_702

Grattis älskade Joshua på din födelsedag! Idag fyller du hela 12 år. Du är så jävla grym på alla plan. Du föddes som en storm, den förlossningen var inte att leka med direkt. Bara två veckor gammal opererades du första gången. Det blev ytterligare två operationer under årens gång. Du har kantats med mobbning och med dina diagnoser. Sen förra året, så sålde du jultidningar och tjänade ihop till senaste iPhone. Det var så få som trodde på dig, just pga diagnoserna, men du överbevisade allihopa! Så jävla grym du är verkligen! Vi älskar dig så mycket. Grattis, grattis, GRATTIS!!! *shulilululuuuuu* 🎉🎊🥳🎁🍰🎂

IMG_20210802_144245_003

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *